logo
logo
 • Flexible Layouts  Gantry 4

  Flexible Layouts Gantry 4

  Gantry provides up to 6 positions per row, each with
  configurable widths
 • Flexible Layouts  Gantry 4

  Flexible Layouts Gantry 4

  Gantry provides up to 6 positions per row, each with
  configurable widths
 • 1
 • 2
donderdag 18 juli 2024
Text Size

phyto2

Wat is Phytobiodermie?

PHYTO 5 is een plantaardig (phyto = plant) productengamma, geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse wijsheid (5 elementenleer) gecombineerd met verfijnde Westerse technologie. PHYTO 5 is een totaalconcept van exclusieve professionele verzorgingen en actieve, natuurlijke producten.

P1 P2 P3 P4 P5

Schoonheid is uw element in evenwicht: ken uw element

Beweging en verandering worden beïnvloed door de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen vormen samen één geheel. Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot uitputting, lichamelijke en/of mentale vermoeidheid. U bereikt opnieuw totale harmonie als u element per element terug in evenwicht brengt.

Hout Vuur Aarde Metaal Water
hout vuur aarde metaal water

 

PHYTO 5 - statement:

Pure elements
for
Naturel Beauty
and
Vital energy
 • Innerlijk en uiterlijk welzijn gaan samen
 • Elk uiterlijk probleem heeft een innerlijke oorzaak
 • Individuele aanpak van de totale persoon (gezicht + lichaam)
 • Puur natuurlijke producten en verzorgingen

Hoe te werk ?

Uw PHYTO 5 consulente Alexandrie  maakt een diagnose van de reflexzones op gezicht en lichaam. Reflexologie is gebaseerd op het idee dat het lichaam een natuurlijke vorm van energie heeft die helpt om een optimale gezondheid te handhaven en genezing te bevorderen.
Helaas wordt deze ideale toestand gemakkelijk verstoord, waardoor allerlei symptomen kunnen ontstaan of een algemeen gebrek aan welzijn. Vele factoren, waaronder stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, kunnen een negatief effect hebben op onze natuurlijke energietoestand.
De Beauty & Energy consulente houdt bij de behandeling rekening met factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor de niet optimale gezondheid.

CB Login